Werkwijze

We investeren veel energie in het ontwikkelen van volledig originele designs. Uiteraard sluiten we daarbij zo nauw mogelijk aan op uw wensen. Lees hieronder hoe wij te werk gaan.

Het begint uiteraard met een kennismaking, zodat we uw vraag en wensen goed op waarde kunnen schatten. We stellen vragen. Wat zijn uw interesses? Wat is uw gezinssituatie? Komt u voor een keuken, dan zijn we uiteraard nieuwsgierig naar uw kookgedrag. Waarvoor gebruikt u de keuken?

Aan de slag

Uiteraard nemen we ook de situatie ter plaatse en andere elementen van belang door, zoals logistiek en lichtinval. Vervolgens maken we een eerste schetsontwerp. Sluit dit aan bij uw wensen en verwachtingen, dan vervaardigen we een uitgewerkte 3D-tekening. Hierop krijgt u een exact beeld van ons ontwerp.

Vervolgafspraak

Tijdens een tweede ontmoeting bevestigen we de gemaakte afspraken en vullen we de details. Dit is het moment dat we onze afspraken definitief maken. Nu kunnen wij werkelijk aan de slag. In onze werkplaats zetten we het ontwerp om in design dat leeft.

Snel en volledig

Tijdens het maakproces besteden we veel aandacht aan kwaliteitsbewaking. Heeft u vragen, voor of na levering, dan reageren we zo snel en volledig mogelijk. Enthousiast geworden? Maak vandaag nog een afspraak, of breng tijdens openingstijden gewoon een bezoek aan Assendelft.