200618MDF22.jpg

Kwaliteit

Fred Constant werkt met de mooiste materialen en de beste leveranciers uit binnen- en buitenland. Het team van Fred Constant zoekt de materialen zelf uit op locatie. Zo komt het marmer uit een marmergroeve in Italië, het eikenhout uit Frankrijk, Tabacca-hout uit Zuid Amerika en Barnwood uit Noord Amerika. Om een perfecte afwerking te kunnen garanderen, worden keukens inclusief apparatuur geleverd. Wij zijn dealer van alle topmerken en op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op keukengebied.

Fred_Constant13.jpg

Natuurlijke materialen

Fred Constant maakt gebruik van verschillende materialen, zoals hout, brons, rvs, messing, beton, natuursteen en marmer waarbij voorliefde voor natuurlijke eenvoud het uitgangspunt is. Omdat geen materiaal hetzelfde is, krijgt iedere klant een uniek meubel. We onderscheiden ons door het gebruik van massief hout dat ‘leeft’; hout kan krimpen, uitzetten of kromtrekken als het niet door vakmensen wordt behandeld. Het hout wordt hiervoor in onze werkplaats ambachtelijk bewerkt, met aandacht voor het milieu. Alle lakken zijn watergedragen, het zaagafval wordt verwerkt door de biomassakachel en er wordt uitsluitend kunstmatig gedroogd hout met FSC-keurmerk gebruikt. Dit houdt in dat voor elke gekapte boom een nieuwe wordt geplant.

Fred_Constant122.jpg

Projecten

Bij nieuwbouw of een verbouwing wordt er nauw samengewerkt met de aannemer van de opdrachtgever om het interieurwerk naadloos aan te laten sluiten op het bouwkundige deel van de woning of kantoor. Daarnaast werken wij met eigen chauffeurs, monteurs en installateurs, zodat een totaalpakket wordt geleverd en de kwaliteit gewaarborgd blijft.

B2-70.jpg