fred-constant-keuken-noten-007

Een loyaal team

Met een hecht team werkt Fred Constant aan bijzonder design voor u. We doen dit vanuit een karakteristiek oud-industrieel pand in Assendelft. Hier vindt u onze showroom, onze werkplaats en onze roots: we zijn hier gevestigd sinds 2000.

Wanneer u Fred Constant vraagt om u te helpen met uw keuken of interieur, of voor het ontwerp van bijvoorbeeld een tafel, dan komt u in aanraking met onze geheel eigen aanpak. Onderdeel daarvan is dat we loyaal zijn richting onze opdrachtgevers. We werken met u samen. Geen stunts, maar eerlijke offertes en goede afspraken.

Clubgevoel
Diezelfde eerlijkheid vindt u terug in onze werkplaats. Hier werken onze vaklieden met oog voor detail en liefde voor hun ambacht. En ons pand mag er dan uit zien als een fabriek, wij zien het liever als een club, waar iedereen samenwerkt aan steeds betere prestaties, steeds mooiere resultaten.

Kom eens langs
Wilt u meer weten over Fred Constant? Lees onze belofte of onze werkwijze, of breng ons een bezoek in Assendelft. U kunt hiervoor een afspraak maken, maar u ook tijdens openingstijden zomaar melden. Graag tot ziens.