fred-constant-keuken-noten-006

Jarenlang als nieuw

Een keuken van Fred Constant is altijd bijzonder. De optelsom van uw hoogspersoonlijke wensen en onze unieke kijk op keukendesign. Zo ontstaat design dat leeft.

Al onze keukens worden volledig op maat gemaakt van robuuste, massieve en natuurlijke materialen. Denk aan hout, natuursteen, woonbeton en roestvrijstaal. De materialen die we gebruiken lijken dikwijls onbehandeld, maar zijn toch echt gelakt en uitstekend bestand tegen intensief gebruik.

Volledig handgemaakt
Ons einddoel is altijd helder: een keuken die meteen vertrouwd is en jarenlang als nieuw blijft. De nieuwe spil in uw interieur. Een onnadrukkelijke blikvanger, volledig handgemaakt door onze eigen vakmensen.

Bijzonder design
Wij ontwerpen onze keukens zonder franje, met zichtbare kwaliteit als uitgangspunt. Bijzonder design, kennis van materialen, oog voor detail en een zeer persoonlijke service zijn onze vertrouwde wapens. Alles voor een keuken die uw verwachtingen overtreft.

Tot ziens in Assendelft
Uw nieuwe keuken laten maken door Fred Constant? U kunt hiervoor een afspraak maken, maar ook tijdens openingstijden zomaar een bezoek brengen aan onze showroom in Assendelft. U heeft dan meteen uitzicht op onze werkplaats. Graag tot ziens.