fred-constant-interieur-schuifdeuren-001

Een interieur met persoonlijkheid

Fred Constant ontwerpt en vervaardigt bijzondere interieurs. Handgemaakt maatwerk op basis van unieke ontwerpen. We sluiten naadloos aan op uw situatie en creëren ruimtes met persoonlijkheid.

Voor elk interieurontwerp gaan we uit van onze visie op bijzonder woondesign: robuuste, massieve en natuurlijke materialen, hoogwaardig afgewerkt, op basis van een onderscheidend ontwerp. Uiteraard sluiten we nauw aan bij uw wensen en uw woonsituatie.

Ruime ervaring
Wij hebben ruime ervaring met elk onderdeel van het interieur. Van woonkamers en keukens tot bijkeukens, slaapkamers en inloopkasten – wij hebben het ontworpen en in eigen werkplaats vervaardigd.

Waardevast
Bij elk project streven we naar een resultaat dat wordt gekenmerkt door een eigen persoonlijkheid, zodat het design zijn waarde behoudt en een natuurlijke verrijking voor de omgeving is. Onze materialen lijken dikwijls onbehandeld, maar zijn toch echt gelakt en uitstekend bestand tegen intensief gebruik.

Tot ziens in Assendelft
Uw nieuwe interieur laten maken door Fred Constant? U kunt hiervoor een afspraak maken, maar ook tijdens openingstijden zomaar een bezoek brengen aan onze showroom in Assendelft. U heeft dan meteen uitzicht op onze werkplaats. Graag tot ziens.